top of page
RAIS VISIO 3-1.webp

Information vid köp

Senast uppdaterad: 2024-02-05

Vi på Gutamalet Bygg & Konsult AB strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående kundservice. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp av en kamin från oss, är vi här för att hjälpa dig.

Returpolicy

Vi förstår att behov kan förändras och förväntningar kanske inte uppfylls. Därför erbjuder vi en returpolicy som ger dig möjlighet att returnera din kamin inom en rimlig tidsram.

Återbetalning eller Utbyte: Vi erbjuder återbetalning eller utbyte för varor som returneras inom 14 dagar från inköpsdatumet. Varan måste vara i sitt ursprungliga skick och ha en obruten originalförpackning för att vara berättigad till retur.

 

Returfrakt: Kunden ansvarar för eventuell returfrakt om returen inte beror på fel från vår sida eller skadade varor vid leverans. Vid retur kontaktar ni info@gutamaletbygg.se för att boka upphämtning av godset.  Kunden debiteras även för fraktkostnaden för att ursprungligen skicka produkten.

 

Kontakta vår kundtjänst, info@gutamaletbygg.se, för att returnera en vara eller utnyttja ångerrätten. Vårt kundserviceteam hjälper dig gärna med frågor om returer eller ångerrätt.

 

Leveransinstruktioner och Inspektion av Varor

Vid leverans uppskattar vi korrekta kontaktuppgifter för smidig leverans. Vid omständigheter där korrekta uppgifter saknas eller bostaden inte är direkt åtkomlig, kan du ombedas hämta din beställning på fraktbolagets central.

 

Om varor måste hämtas ut av kunden men inte görs, debiteras faktiska kostnader för ny leverans och fraktkostnader. 

När godset anländer måste det genomgå en inspektion av mottagaren. Eventuella skador på förpackningen måste noteras på fraktsedeln. Om det inte görs några anteckningar på fraktsedeln angående synliga skador eller brister kommer vi inte kunna ersätta kund. Om en produkt är uppenbart trasig eller felaktig efter att den har packats upp måste detta rapporteras till oss inom sju dagar från mottagandet för att reklamationen ska behandlas.

Gratis Frakt för Privatpersoner: För att förbättra kundupplevelsen erbjuder vi kostnadsfri frakt för vid köp av kamin till privatpersoner. Detta inkluderar leverans till din angivna leveransadress utan extra kostnad. Vid eventuell retur blir du debiterad denna kostnad i efterhand. Gratis frakt gäller ej på rabatterade produkter. 

 

Observera att vår policy för gratis frakt endast gäller för privatpersoner och inte för företagskunder. För företagsbeställningar tillämpas försändelsens fraktkostnader i enlighet med våra avtal och avtalade priser för företagskunder.

Tack för att du valde oss för dina kaminer och värmeprodukter.

bottom of page