top of page

Aduro Easy Firelighter

Pris

109,00 kr

Produktbeskrivning 

 

Upptänd din eld med elegans och miljöhänsyn med våra CO2-neutrala och helt luktfria upptändningsblock, tillverkade av 100% naturliga material. Vår passion för hållbarhet och en exklusiv eldupplevelse har inspirerat till skapandet av dessa högkvalitativa upptändningsblock, perfekta för brasa, braskaminer och grillar.

 

Fördelar med våra CO2-neutrala upptändningsblock:

Miljövänliga Material: Våra block är tillverkade av uteslutande naturliga och förnybara material, vilket minimerar miljöpåverkan och stöder en hållbar livsstil.

 

CO2-neutrala: Genom att använda våra upptändningsblock bidrar du till att minska koldioxidutsläppen, vilket gör din eldning mer miljövänlig och hållbar.

 

Luktfria Upplevelser: Njut av en ren och odörfri eldupplevelse med våra block. De är skapade för att ge dig en behaglig atmosfär utan irriterande luktämnen.

 

Säker och Effektiv Uppvärmning: Med bara 2-3 block per upptändning garanterar vi en säker och effektiv tändning av din brasa, braskamin eller grill. Slipp bekymra dig om osäker eldning och fokusera istället på att njuta av stunden.

 

Långvarig Förpackning: Varje förpackning innehåller 200 stycken upptändningsblock, vilket ger dig långvarig användning och en konstant tillgång till kvalitetsprodukter.

Ta din eldning till nästa nivå med våra exklusiva CO2-neutrala upptändningsblock.  

 

Skapa en miljövänlig, luktfri och elegant eldupplevelse idag!

Antal

bottom of page