top of page

Glasrent - kaminrengöring

Pris

99,00 kr

Produktbeskrivning

 

Äntligen, en revolutionerande lösning för att hålla din kamin i toppskick! Glasrent är det ultimata valet för kaminrengöring och ger din kamin en kristallklar vy och samtidigt bevara dess skönhet. Ge din kamin kärlek den förtjänar med vår banbrytande formel som eliminerar envisa fläckar, sot och beläggningar.

 

  • Sprudlande Klarhet: Formulan är skapad för att snabbt och effektivt avlägsna alla typer av smuts, orenheter och sot. Glas rent lämnar inga rester, bara en gnistrande klar yta.

  • Ytterst Effektiv: Glöm trista stunder med skrubbande och gnuggande. Sprayen är en kraftfull lösning som löser upp smutsen, vilket sparar dig tid och ansträngning.

  • Skyddande Formula: Förutom att rengöra, skyddar det också glaset och förebygger framtida fläckar. Det bildar en osynlig barriär som motverkar sot och beläggningar, vilket håller din kamin i fantastiskt skick längre.

  • Användarvänlig: Rengöringen kommer i en praktisk sprayflaska som gör appliceringen enkel och jämn. Ingen kladd, inget krångel - bara enkel renhet.

Antal

bottom of page