top of page

Frågor & svar

 • Var levererar ni era produkter?
  Vi erbjuder leveranser över hela Sverige. Oavsett var du befinner dig kan du få våra produkter direkt till din dörr eller närliggande ombud
 • Hur lång är leveranstiden för era produkter?
  Leveranstiden kan variera beroende på produkten och din plats. Vi strävar efter att leverera dina produkter så snabbt som möjligt. För att få en uppskattning av leveranstiden, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@gutamaletbygg.se och ange produkten du är intresserad av samt din leveransadress.
 • Kan jag returnera en produkt om den inte passar mina behov?
  Ja, vi erbjuder möjlighet till retur enligt vår returpolicy. Vänligen kontakta vår kundtjänst för att en retur inom vår angivna tidsram och villkor.
 • Erbjuder ni montering?
  Ja, men för närvarande begränsar vi våra monteringstjänster till Gotland. Om du befinner dig på Gotland kan du dra nytta av vår professionella monteringstjänst för att säkerställa att din kamin eller skorsten installeras korrekt och säkert.
 • Hur väljer jag rätt storlek på kaminen för mitt hem?
  Att välja rätt storlek på kaminen för ditt hem beror på flera faktorer, inklusive storleken på det område som ska värmas, isoleringen i ditt hem och din personliga komfortnivå.
bottom of page